Första hoppningen (typ haha)

 
Det var kul i stallet idag, vi skulle nämligen ställa upp några hinder till de fläckiga unghästarna, haha! Sagt och gjort, jag letade fram lite saker vi kunde använda som hinder och så tog vi ner Vippan och Clooney. Såklart var dom helt lösa, inget tvång här inte! Gick faktiskt jättebra, fast det var ju lite läskigt när man skulle hoppa och inte bara över bommarna, så lite rivningar blev det allt, men det gör inget! Dom tog sig ju över och vågade hoppa, det är det viktigaste!

Sådär passande var det också typ världens sämsta fotoljus så jag fick ta fram blixten på kameran, vilket resulterade i inte så smickrande bilder på varken hästarna eller mig, men det blev skarpt iallafall och det fick vara bra så. (varför kan det inte vara midnattssol nu också?)

Jag och Clooney kommer absolut hoppa SM nästa år ♥
 
 
När vi hade hållt på ett tag var hästarna supertrötta, det var ju jobbigt både fysiskt och psykiskt! Läskiga saker som man ska hoppa över..! Hahaha, dom är så underbara dom små ponnyerna ♥


bara idrottslektion

 
Hej - världens skönaste dag (typ). Idag har jag idrott om typ en timme och sen är det slut på dagen. En lektion.  Bilden ovanför illustrerar min otroligt vackra idrottsoutfit featuring; leggings som inte alls är av tränings-typ och kommer bli supervarma och äckliga, ett par gamla shorts jag hade när jag gick i basket i typ sexan och ett par sockar från american apparel som är sjukt fina.
Våran engelskalärare vabbar nämligen och våran historielärare är på resa i Rom. Galet skönt. Ska dock efter skolan hinna göra lite arbeten och sådär innan jag åker till stallet så helt fri är man ju inte, men ändå. Så trevligt att jobba hemma ändå ♥
 
Vad gör ni idag? ♥


Vill du ha gratis header?

 
Igår gjorde jag klart Ericas design, på icusen.blogg.se! Väldigt nöjd faktiskt, väldigt "hästig" header eller vad man ska säga.. Med tanke på vad jag är van att göra ser den ganska proffsig ut faktiskt!
När jag gjorde den klar blev jag jävligt sugen på att göra en FIN header som är lite hästigare till min blogg, men det är alltid så mycket svårare att göra till sig själv! Hahah ;)
 
Jag hade iallafall tänkt såhär, eftersom jag tycker det är så himla roligt att göra sånt här; Jag ska börja göra gratis headers! Inte till alla, det har jag inte tid med, men lämna en kommentar på min blogg där du skriver att du vill ha en header så kontaktar jag så många jag har tid med! Lämna gärna mailadress :)