Leva och låta dö

Jag visste ju vad jag gav mig in i när jag började rida henne men det känns ändå lite.. konstigt. Hon är såld nu iallafall. Glad för hennes skull, hon kommer få det jättebra, men kommer kännas konstigt att inte åka dit nästintill varje dag, och skratta åt hennes upptåg.

Det är inget kul! Önskar ibland jag haft egen häst så man alltid liksom har något att stå på. Men men, det är livet. Gud har andra planer för mig, antar att Ida inte var hästen för mig.
Ha det bäst!


Mitt första träns-tips

Jag, som ni kanske vet, gillar ju inte att dra i bett och sånt. Därför skulle jag så gärna vilja ha det här!
Det går att knäppa bort där i sidan för att få bettlöst, perfekt!
Superfina klara färger med speciellt material, något plast-aktigt tror jag. Behöver aldrig smörjas och är vattenavvisande!
Om Ida hade varit min häst hade jag nog köpt ett sånt här träns till henne ♥
 
Lääääääänk

 Vilken är eran favoritfärg?
Jag skulle nog köpa rosaaaa!


Idag hade vi inga lektioner

Som vanligt blev alla lektioner inställda idag. Eva är hos läkaren, Christina är sjuk, ingen vikarie och jag har ju inte naturkunskap idag. Hade varit roligt att få veta det här på morgonen eller något kanske där någon gång när jag steg upp innan solen.
Aja, ändå skönt att komma hem halv elva. Synd bara att det inte finns en enda smula mat här hemma..

Har varit ute och haft photoshoot med Polly, våran retriever (orkar inte skriva hela rasnamnet seriöst). Hon är så himla söt! Nu ligger hon helt slut i min säng och sover. Gulligaste hunden ever.
 
Såhär ser hon ut när hon ligger på kökssoffan. Det är typ hennes place, för där ser hon alla som går förbi och alla som kommer hem. Perfa tycker Polly!