ny mobil (äntligen)

Nu har jag äntligen införskaffat mig en ny mobil. Och rätt simkort. (samma nummer dock så oroa er inte vänner)
Jag sa att jag aldrig skulle skaffa iPhone men ah haha, nu står jag här med en i handen!
Nu håller jag på att ladda ner instagram, och försöker spela Tiny Sheep men det går inte så himla bra.
Älskar mobilen så himla mycket, den är så fin och så snabb och har en fram-kamera! Som jag har längtat! (blir snyggare i framkameran än den vanliga på baksidan.. haha)
 
 Vad har ni för mobil? ♥


asdgashfasf

Alltså jag är så himla less just nu. Fick hem ett simkort från halebop, och ah såklart var det fel och rymdes inte alls i iphonen... Så nu måste jag vänta typ fyra dagar till på ännu ett nytt. Roligt, nä :c
 
Så jag sitter och tröstar mig själv och ser på film typ, är ju lediiiiiig ♥ Så för mig är det ju liksom fredag idag!


わたしはすしをあいしてる。

Min och Carls middag igår, är ni avis? Dom hade massa roliga sushibitar igår, typ gravad lax, bläckfisk, nån konstig fisk, typ squid eller vad det heter, maki med skagenröra och typ "inverted maki" liksom ris på utsidan och sjögräs på insidan skitskumt. Gott iallafall! 

Idag har jag köpt en ny telefon! Iphone 4s ♥ DOCK så insåg jag när jag skulle sätta in simkortet att Apple är så himla roliga så man måste ha ett speciellt simkort för iphones så har beställt ett sånt nu... Och man kan inte använda mobilen utan simkort eller typ ens öppna simkortsluckan om man inte har en speciell nyckel (som jag då hade men ändå). Varför gör dom det så himla tjorvigt?