pizzabullar

Ikväll har jag och Carl tagit oss i kragen och bakar pizzabullar, det är såå gott ♥ Perfekt kvällsmat!
Kolla vad duktig jag är:
Först gör man pizzan och sen så rullar man ihop och skär i delar innan man sätter på plåten. Som vanliga bullar fast små pizzor!
Hur goda ser dom inte ut?!
 


första lekträningen

Idag lekte jag med Etoo för första gången. Vi hade träningslekar, som jag kallar det, på parellispråk heter det Seven Games. För er andra NHare därute är Etoo right brain extrovert. Han är väääldigt känslig för energier också, vilket gör det jättejobbigt för jag kan inte riktigt kontrollera min... Någon med lite tips angående detta?
Så idag gjorde jag lite friendly game och "följa john" alltså att han ska gå bakom mig i min fart, stanna när jag stannar osv.
Han är ganska mycket att jobba med men det gick bra idag iallafall :) Han var inte tokig eller superhet och sprang inte iväg något, så jag är glad!


shettisföl är söta!

Idag var jag i stallet med Corall, drog på repgrimman och var på ridplanen. Blev en del trav idag faktiskt, eftersom det var bra underlag och skottat så orkade jag springa haha. Tränade NH övningar också, sidförflyttningar och backa vid tryck på nosrygg, hon har faktiskt lättare för det än för tryck vid framsida bog, när det oftast är tvärtom.
Sen lekte jag lite med småpojkarna, dom var superbusiga så dom sprang runt runt i hagen och jag satt typ bara och skrattade, haha. Det kom också nya hästar till stallet i tisdags!