Platåstövlar från Gömda Juveler

Länk

Jag har precis hittat VÄRLDENS sötaste skor hos min samarbetspartner!
Skrev till dom att jag älskar dom här skorna och verkligen vill ha dom så vi får se om det kan ske lite magic och dom skickar skorna till mig, hoppashoppashoppas!

Jag har ju verkligen inte råd att köpa några kläder just nu eftersom jag ska nästa vecka och shoppa på Hööks = Jodhpurskor med stålhätta, shortchaps, ridhandskar, pikétishor och Gud vet allt.
Kommer bli dyrt men jag vill verkligen betala allt själv, känner mig mycket mer redo för att flytta hemifrån då än när jag snyltar på mor eller far när det blir för dyrt.
 
Gillar ni att betala själv eller inte?
 


Bytte bakgrund lite snabbt

 
Ja, jag bytte bakgrund lite snabbt, ska se om den får stanna kvar eller inte, är lite skeptisk.
 
Ska jag ha kvar den eller inte? ♥


Träffade några söta idag ♥

 
Idag tog kossorna studenten och fick ett efterlängtat sommarlov på grönbetet ♥
Så himla gulliga när dom kom springandes från ladugården och in i hagen där dom kutade runt hur mycket som helst! Dock var dom ganska lugna och det var bara två-tre styckna som sparkade bakut och sånt :)

Skitmysig dag, speciellt när man får vara bland alla djur! Vi gick till lilla djurparken också och hälsade på lammen (som var jätterädda så jag gick därifrån :c) och minigrisarna och jag såg tillochmed en supersöt ponny som jag stod och pratade med innan jag frågade den om jag fick ta en foto. Ungefär så gick det till iallafall.