I DID A THING

Förlåt för att jag har övergivit er men jag har börjat spendera mer tid på tumblr (superlätt att blogga ju, bara klicka på en knapp huhu) och jag testade göra en edit på några bilder från en av mina favoritserier idag, och jag måste ju visa er mina barn. Är ju nästan stolt!
 
Neapocalypse, alternativ blogg, hästblogg
Hannibal and Will Graham
Hannibal and Will Graham 2
Fin va!?!? Första gången jag testar göra något sånt också! Hhihihi ♥
För övrigt har jag suttit i typ fem timmar nu och sett på Vänner. Är på säsong 4 om någon undrar det. Woho hejdå!


Malar som husdjur?

Jag ska ju snart börja bo med Carl, och det ska bli jätteroligt och sådär, det finns bara ett problem. Man får inte ha djur i lägenheten. Marsvinen no-no, och tydligen får inte heller geckoödlan Laban följa med (har ni sett han på instagram?), SÅ jag har börjat fundera på någon lösning (för ja, jag behöver ha någon liten varelse med mig).
Samtidigt som jag funderar på detta hittar jag en superbra blogg på tumblr, och tadaaa, är problemet löst??
 

mal, fjäril, söt, Neapocalypse, alternativ blogg, hästblogg

Ärligt talat, rätt söt va? Det här är då en av den här tjejens malar, hon köpte den när den var larv och nu är den vuxen. Den är tam, söt och sitter på hennes hand och tar det lugnt typ.
Det BÄSTA är att man kan bara ta in en liten larv utifrån, ha i ett liiitet terrarium med mat och lite värme och sånt och sen så blir det en puppa sen en sån här ♥ Hade väl varit kul?!


Första mobilinlägget nånsin

Neapocalypse, alternativ blogg, hästblogg
Nu testar jag mobilblogga för första gången, hur gör man ens typ??? Haha. Snart flyttar jag till Carl och då tar jag med min stora älskade bamsing till dator och då ska det spelas, bloggas och jobbas! (ja, jag blev antagen till det hemliga projektet jag nämnde en gång tidigare ♡)
Här är en selfie med min fina röda hund som pussar mig i ögat. Ha det bäääst ♡