Snart börjar jag på nya skolan

 
För några dagar sedan fick jag slutligt besked om att jag blivit antagen till Grans. Visste ju att jag skulle komma in, men man kan ju aldrig vara heelt säker, men nu är det klart!

Senast den 19 juli ska man skicka in lappar med ens val och information om man ska bo på internat och sånt, och då kommer ju frågan; vad fan ska man ta?
De dom har att erbjuda är hund, lantbruk djur, lantbruk natur, lantbruk maskin, djurvårdare eller hästskötare.
Jag kan ju avslöja att det jag har funderat på mest är djurvårdare. Då när man går ut kan man arbeta på djurpark exempelvis.
Man kan också efter det utbilda sig vidare och bli djursjuksköterska!
 
 
Jag kanske blir djurskötare på Lycksele Djurpark och får se till att de här gosigarna har det bra?
 

Jag tror det blir bra vad jag än väljer, men det är Djurvård som står högst upp på min mentala lista just nu. Det verkar bra och jag tror man kan få jobb på det också.
 
 
 
 
Vad tycker ni? Vad ska man välja?
 
 


Förlåt-för-att-jag-jobbar-rabatt

Jag fortsätter att jobba som en galning, har en dag ledigt per vecka om jag har tur, och nu har jag också lovat att jobba i Alvik på mina lediga dagar. Men såklart ställer jag upp för min granne, och ska jag vara ärlig så gillar jag mer att jobba där.. Mycket mer chill och ingen som antar att jag kan saker jag aldrig har blivit lärd att göra...
 
Men men, det är ju bra att kunna jobba på Frasses när jag börjar Grans, jag kom in förresten! Fick papper idag så snart smäller det ♥
Jag undrar dock ifall det kommer gå så bra att jobba på Frasses under skoldagarna eftersom jag har bestämt mig att jag ska studera så jag kommer in på högskola också.. Hm. Vill ju inte bli utbränd + på dåliga betyg så jag ändå inte kommer in på universitet. Fan.
 
Som förlåt får ni 20% rabatt på allt hos Madlady, a.k.a världens snyggaste kläder online. Vill gå klädd i deras kläder hela dagen, wah.
 
Vi ses till nästa gång gullungar! ♥


Lite upptagen


Det har varit, och är, lite mycket på sista tiden. Inget sådär överdrivet jobbigt, det blir bara ont om tid över till annat med ett jobb utan fast schema, ett ströjobb när jag har ledigt och sover i Ersnäs, Lyrik som jag rider när jag är ledig och sover i Lillpite, och min Carl som jag såklart vill spendera mycket av min tid med.
Det funkar, men bloggen hamnar lite på sidan om, så förlåt för att ni bara har en andraplats i mitt tidsschema ♥

Jag försöker sätta in något inlägg då och då, och fixa något tidsinställt men det blir lite tajt ibland!
Det kanske rätar ut sig snart, får se.
Ha det bäst!