Första dagen med los españoles

Den spanska klassen är som ni vet här och idag var första riktiga dagen med dom. Så himla sköna hela högen! Efter att vi hade gått runt i stan på rundtur typ och åkt rutschkana på isdjuret så åt vi massa pizza på kebabhuset där vi också skrattade och höll på så himla högt att alla tittade på oss och ingen ville sitta vid vårat bord, haha sorry. Sen blev det att kolla basket (first time ever) i arenan, typ ok kul att kolla på men sällskapet var ju bäst ♥
Kom hem för en timme sen så ah det är därför jag inte har skrivit något! Men det går bra för oss iallafall och vi kan kommunicera på en spansk/engelsk blandning, funkar bra! Haha!


Småponnyerna i stallet


Det var många som ville ha ett inlägg om dom småa ponnyerna i stallet så jag tänkte skriva lite här då.

Knäck är ett knabstrupperföl (eller korsning, vet inte riktigt) och superfeg, haha! Men om man sitter väldigt stilla kommer han fram och nosar men springer bort lika snabbt. Så himla söt. Han kom lös en gång när vi skulle ta ut dom från boxarna och då sprang han runt på gården och det tog typ en timme att få in honom igen...
 
Och Kola är ett shettisföl, och betydligt nyfiknare och kommer och nosar och har sig. Så himla fluffig!! ♥


Blogg.se hemlig meny!

Ett litet blogg.se tips till er såhär på morgonen! Typ en snabb-meny som jag inte visste fanns??
IDAG KOMMER SPANJORERNA! Åååh läskigt! Vi åker och hämtar upp dom på flygplatsen 17.20 så det är inte länge jag hinner vara hemma och städa, haha ser förjävligt ut i mitt rum.. Skämmigt.
Idag kom jag till skolan halv sju. Kul :) Nej, inte speciellt. Men satt iallafall och spelade Hearthstone och går faktiskt rätt bra nu, haha älskar när man äger ut dom man spelar mot så mycket så dom ger upp!

Idag tänkte jag publicera ett inlägg om dom två småfölen i stallet; Knäck och Cola! Håll utkik ♥