Ebaytips: Leggings

1 2 3 4 5 6 7 8 

Har suttit och letat runt på ebay, och hittade massa superfina (och billiga..!) leggings jag tänkte dela med mina kära läsare ♥
Mina favoriter är trean, fyran och sexan men musklena, så äckliga men samtidigt så coola.. Kan inte stå emot köpsuget liksom. Vill haaaa!


Dagens träning

Det var nog inte lika mycket träning för Ida som det var för mig idag, haha. Fick springa som en tok!
Inget träns och bett i munnen = glad häst. Blev ledarskapsövningar och tryckförflyttning, vilket hon inte är så himla bra på om jag jag ska vara ärlig. Gick väl sådär med övningarna, hon ville mest följa efter mig som en hund, inte gå bakåt när jag viftade med fingret, fast någon gång blev det rätt!

Sen lekte vi lite, det tyckte Ida var roligt för hon skuttade och hoppade och bockade och galopperade bredvid mig, hur söt får man vara? Har en video på det också, som ni kanske får se om ni är snälla.


Levande djur i nyckelringar

Tydligen har det kommit en ny trend i Kina, där man trycker ner djur/amifibie-bebisar i en förseglad plastficka med en vätska som innehåller näring och syre som djuret kan leva på i två månader. Två månader gamla hinner dom bli innan syret tar slut, näringen är uppäten och dom dör av svält/syrebrist eller andra orsaker.
Är det verkligen något vi vill se och ha i världen? Nej.
Jag är inte någon överdriven PETA-medlem som klagar på all djurhållning, jag är inte ens med i Djurens Rätt, men det här är liksom gränsen. Hur kan man göra sånt här?

Så jag tycker alla ni som läser det här ska gå med i namnuppsamlingen för att stoppa detta, målet är en miljon och dom har redan mer än hälften. Bara fyll i e-post så är det klart!

Länk till namninsamlingen är HÄÄR!