kläder of the day

 
Hade ett 'genomtänkt' klädval när jag gick till skolan imorse. Typ. Såg väl sådär ut, men håret var platt iallafall.
Till det hade jag tråkiga jeansleggings och nån tröja, tror det var den från restyle, med skelettet i steampunk.
 
 
Inget smink heller, som ett vältränat öga kan se, men fräsch ändå (bara inte på bild...)
Så himla fashionista av mig att ha en egen kategori bara för kläder... Skäms nästan.
 


Och så var det ingen på skolan

Alla lärare jag ska /skulle haft idag kom inte på lektionerna. Jag är alltså ledig idag. Nej men jag klagar inte, får ju spela WoW, köra battlegrounds, geara upp min dk ♥
Men varför säger dom inget? Vi satt i en timme och väntade på naturkunskapsläraren och vi vet fortfarande inte vart han är. Konstigt det där, tycker inte ni? Inte första gången det händer heller, är ganska vanligt, tyvärr.
Jag som plattade mitt hår så fint, hade fina jackan och allt.
 
 
När jag kom hem fotade jag lite outfitbilder också men jag har ingen adapter till mitt sd-kort så ja... jag kan inte sätta in dom i datorn, gör det på laptopen sen ikväll!
Nu ska jag spela WoW, ha det bra alla ni som kämpar i skolan!
 
 


Shoppingweekend upcoming!

 
Försökte mig på Photoshop 7 (gammal som gatan) och det gick inget bra...
 
I helgen ska jag och mamma och Ingemar till Umeå, han ska och köra cross men vi ska ut och shoppa! Har jag några läsare som bor där/har varit där som vet någon sån där speciell butik man ska till? Varje stad har ju sina guldkorn! Skulle också vilja hitta ett ställe där dom säljer uttöjningar/piercingar, så fruktansvärt dyrt i Luleå så jag blir nästan arg.
 
 
Idag kommer jag inte kunna sova, det är en sån kväll. Så himla jobbigt, känner det redan nu, kommer kanske somna vid 3-4 tiden när man har suttit och glott så mycket serier så man somnar automatiskt, för det är nästan det enda som hjälper. Usch. Ont i magen har jag också. Me duele en mi estómago, som man skulle säga på spanska.
Ojalá no sea el magsjuka.