Ridpass på Embla

Skrev inte om det då men i lördags när jag hade dröm-passet med Clooney så tog vi även ut Embla senare för att se hur bra paddocken var för ridning. Sadeln åkte på (wow, vi red inte barbacka!!) och även kapsonen. Använder också hjälppinne (nej jag kallar det inte för spö) för att göra saker så tydligt som möjligt. Och så bar det iväg!
Embla är ju så himla snäll men liiite för trött ibland så fick verkligen driva på med sätet för att få den takt jag ville ha, som vi hittade tillslut! Det blev ett pass mestadels i skritt men även trav längs långsidorna. På vissa ställen på ridplanen är det lite guppigt underlag så vi travade med henne endast där det är bra och jämnt, och skritt resten.
Hon tyckte det var så jobbigt!
Hon var svettig senare så efter jag stretchade halsen + frambenen tog jag magic brush och tog bort det på henne, funkar faktiskt skitbra.
 
Men oj vad kul vi hade! Det var så roligt att sitta i en skön dressyrsadel med låååånga stigläder efter massa barbackaridning, och det var så roligt att trava! (är ju rätt rädd av mig i sadeln annars).
Det här ska vi göra oftare!

Postat av: Katarina

Sv. Haha, pratar vi allergier så är nästan ponny värst, sambon är döallergisk mot hästar... Och då byter jag om i stallet och har stallsakerna där, men det hjälper inte alltid.

2014-08-18 @ 16:31:31 / http://saganomensaga.blogg.se/
Postat av: Caroline

Alltså vilken underbart vacker häst! Hur tusan lyckas man få en sådär manfager? Berätta alla hemligheter haha <3

Svar: ja du.. har inte gjort något speciellt, haha! klipper det inte alls men varje gång jag tar in henne borstar jag igenom både man, svans och pannlugg med torrschampo :) det är superbra speciellt för svansen! <3
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

2014-08-18 @ 17:49:18 / http://freetrotters.blogg.se
Postat av: Emma Malm

Jag älskar att sitta i en dressyrsadel. Det bästa som finns!

2014-08-18 @ 21:41:34 / http://emmamalm.com/
Postat av: Denise

Åh så underbart! :)

sv: Persan är en häst i stallet som jag hjälper till att rida 2 dagar i veckan! :)

2014-08-19 @ 11:43:14 / http://flingans.nu
Postat av: Lina S

Kul :)

2014-08-19 @ 12:45:49 / http://linastrandh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: