frukost och det vidrigaste samtalet jag haft

Hey folks! (vet inte varför men kände för att skriva så??? konstig dag idag)
Idag har jag haft en... händelserik... morgon!
Började när Carl for till jobbet, och då vart jag pigg! (klockan var då kvar över sex så ah..) Så då la jag mig i en kokong av täcke och kuddar i soffan och kollade på mitt favorit-för-pigg-för-att-sova-för-trött-för-att-leva-program; Stargate Atlantis! När det var slut fixade jag frukost (som ni ser nedanför): kall plätta/pannkaka med jordgubbssylt, rostbröd med jordgubbssylt och nåns pepsi som vart kvarlämnad här sen i lördags (den hade fortfarande kolsyra???) och åt det framför en video av världens bästa hästmänniska.
 
SEN kommer det intressanta/konstiga/äckliga jag måste berätta.
Det ringde på telefonen; okänt nummer, jag svarar ändå (min mamma från jobbet brukar ha okänt så trodde det var hon) och det är någon som är intresserad av medryttarannonsen jag la upp på hästnet. Kul! Tänkte jag (ett tag), killen jag pratar med är skåning, hörs på långa vägar, och är 19 och har tydligen köpt en gård här i Luleå någonstans, har två hästar och tävlar hoppning på hög nivå med sponsorer och skit (bullshit tänker jag, överdriver massor, men visst han har hästar), han hade en D-ponny och en storhäst som han tävlade med.
"Men har du humor då?" undrar han.
"Ja haha det är klart om man är ryttare att man har humor!"
"Vad för typ av humor?"
Fattar inte vad han menar men visst, "eh jag vet inte.. rolig humor antar jag"
"Ah okej för jag har lite stötande humor"
"Okej, det är jag ju van med i och för sig."
"Ja, som jag säger till min kompis Linn: Vad gillar du mest; rida häst eller rida på killar?"
Jag skrattar lite, man har ju hört den tidigare liksom. Men nä han ville ha ett svar ???? vettefan vad jag ska säga så såklart tar jag det mindre snuskiga alternativet och säger att det är ju roligast att rida hästar såklart.
Och sen fortsätter han och fråga om jag fick nå igår?? Och hur mycket?? Jag svarar inte, skrattar lite sådär haha lol vafan håller du på med?? Då säger han "men du sa ju att du hade humor", varpå jag säger "ah men vafan söker du medryttare elle knullkompis?"
"Båda." Sen spårar han fan ur och frågar om man inte är up for a treat jag ba HAHA lol nä vafan, och så säger han att han kan betala lite??? jag ba hahah ge dig jag lägger fan på nu, trodde du ville ha någon som hjälper med hästarna. Han ba "ja det vill jag ju, men vill du inte ha lite kuk också, kan ju komma på dina bröst", sen säger jag typ vafan ehm nä hejdå och så ah då lägger han på som tur är.
uschuschuschusch.
(har skrivit till polisen ifall ni undrar!)
 
Nu lämnar vi det! Här är min frukost ♥