Ridlektioner


Väldigt lärorik dag idag! Vi hade alla (jag, Gerd, Camilla och Jennifer) lektion för Camilla Bellander. Jag började med att långtygla Clooney och det gick ganska bra, men han var ganska okoncentrerad med många hästar som gnäggade från olika ställen och sådär. Sen frågade ridläraren mig om jag ridit honom tidigare, och det har jag ju så då ville hon att jag skulle hoppa upp! Så på med ridhjälmen och så tränade vi på start och stopp med sitshjälper i första hand. Gick superbra! Han var väldigt lugn och direkt han ville börja dra iväg var det bara att lägga honom på volt. Det kommer nog gå superbra att rida in honom, han är så pass lugn och stabil redan!
Fick ingen bild när jag red för det började regna tyvärr.
 
Även Jennifer fick sig en riktig ridlektion! Det gick superbra! Det var dessutom första gången hon red helt själv och det gick så bra. Prissan var väldigt ivrig i början så jag tror Jennifer var lite nervös, men ridläraren bad henne bara lägga Prissan på volt direkt hon började dra iväg, så det gick bra det med! De fick jobba med slalom, och det gick jättebra. Jennifer var jätteduktig och Prissan blev lite svettig också :)

 
Postat av: Denise

Låter som ett riktigt bra och lärorikt pass! :D

2014-10-04 @ 19:57:16 / http://flingans.nu
Postat av: Klara Forsström

Har den där Bellander nån hemsida? Hon verkar ju väldigt vettig :)

Svar: www.CHarmoni.nu :) <3
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

2014-10-05 @ 18:28:31 / http://skogsmullen.horseworld.se
Postat av: Emilia

Va kul att det gick så bra! :)

sv. Tycker jag du gör bra i som lämnar laptopen hemma! Super skönt att slippa tänka på den och vara rädd att den försvinner :) Plus att du alltid har mobilen ifall det skulle bli alltför tråkigt. Skönt att komma tillbaka till värmen också! :)

2014-10-06 @ 16:21:25 / http://dailyloved.blogg.se
Postat av: KMStyle

så fina :)

2014-10-07 @ 13:18:01 / http://kmstyle.blogg.se/
Postat av: Amanda

Superfina hästar!

2014-10-13 @ 11:47:13 / http://teamluffarligan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: