Förlåt-för-att-jag-jobbar-rabatt

Jag fortsätter att jobba som en galning, har en dag ledigt per vecka om jag har tur, och nu har jag också lovat att jobba i Alvik på mina lediga dagar. Men såklart ställer jag upp för min granne, och ska jag vara ärlig så gillar jag mer att jobba där.. Mycket mer chill och ingen som antar att jag kan saker jag aldrig har blivit lärd att göra...
 
Men men, det är ju bra att kunna jobba på Frasses när jag börjar Grans, jag kom in förresten! Fick papper idag så snart smäller det ♥
Jag undrar dock ifall det kommer gå så bra att jobba på Frasses under skoldagarna eftersom jag har bestämt mig att jag ska studera så jag kommer in på högskola också.. Hm. Vill ju inte bli utbränd + på dåliga betyg så jag ändå inte kommer in på universitet. Fan.
 
Som förlåt får ni 20% rabatt på allt hos Madlady, a.k.a världens snyggaste kläder online. Vill gå klädd i deras kläder hela dagen, wah.
 
Vi ses till nästa gång gullungar! ♥
Postat av: Sara - Mamma till Nova&Levin

ha en fin kväll.

2013-06-27 @ 22:56:05 / http://frokenkalmar.blogg.se
Postat av: Lisa Petersson

Jag vet hur det känns. Jag jobbar oxå som en galning denna sommar & försöker med komma in på universitetet. Det är 1200 per som har sökt samma utbildning som jag & de tar in 60 st, snacka om att jag är nervös! :O Är du sugen på ett bloglovinbyte? Din bakgrund är sjukt snyggt Btw. :)

2013-06-30 @ 20:12:46 / http://mysociety.blogg.se
Postat av: Fanny

åh dom har så läckra kläder !
sv ; oj , jag vet inte exakt , det va typ 5 år sen , på nån sportbutik , dock har dom varit glömda långt in i garderoben i typ 3,5 år haha !

2013-07-03 @ 20:53:56 / http://www.fannyofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: